Told you so.

Jag har ett allvarligt problem, jag KAN INTE sluta blogga. 
 
Tänker på bloggen och hur mycket jag vill skriva varje gång jag loggar in på datorn, så det här går ju inte. Det är så tråkigt att blogga utan fina bilder och inspiration, kanske något kul att skriva om som jag hade i somras. Men ändå saknar jag bloggen varje sekund för ni läsare är typ de enda som bryr sig om mig nuförtiden? Inte ens det. 
 
SKITdålig fredag idag i alla fall. Seriöst, den här helgen, jag känner på mig att den kommer suga hästballe. Så skitsamma ska bara sitta hemma och gråta över allting och att den här årstiden är så jävla hemskt, likadan varje år. Det måste ni typ hålla med mig om? Vinter kan ta sig. 
 
Alla mina vintrar sen jag var typ 13 har varit så jävla sämst helt seriöst, helt fucking ensam ingen som varit där för mig nån av vintrarna. När jag var 13 och fyllde 14, så bråkade jag med alla mina vänner och hade ingen bästa vän som jag kunde snacka med. När jag var 14 och fyllde 15, ville jag helt seriöst dö. Jag hade slutat kämpa, gick runt som en zombie och jag skiter i vad alla säger om det nu för det är så sant. 
 
Den här vintern, som jag hoppades så jävla mycket på, som jag trodde skulle bli mysig med alla mina vänner, min bästa vän&pojkvän, med all kärlek jag hade i livet, visade sig skulle bli sämst, dooown to the bottom liksom. Skiter i vem som läser detta, jag är inte glad över min tillvaro, kanske är det just idag, men jag ser bara alla med lycka överallt medan jag inte ens har pengar. Känns fittäckligt. 
 
Skit samma, livet suger ibland och ibland är det väl lite bra. Fan vad jag vill sova bort hela vintern. Hejdå
 
hahhaha som om jag aldrig skulle bli lämnad. hur dum får man vara?