Wake me up when September ends.

Förlåt för min som vanligt dåliga uppdatering, det lovar jag att förbättra. 
I förrgår var jag på fest hos Lovisa och det var helt okej faktiskt, gick dit med Malcolm, Mickan och Micke. Det var chill. Sen drog jag & Micke hem till honom och sov där, jättehärligt att få sova med någon man älskar, eller hur? 
Sen igår vaknade vi ovanligt tidigt, vid kvart i elva. Jag mådde skitilla, usch, så vi kollade på filmen LOL och låg kvar i sängen. Mitt illamående gick över sen men kan inte äta något fortfarande. Standard. Hatar att ha det så. 
 
Igår var ingen rolig dag heller, eller dagen var väl helt okej men den slutade hemskt. Jag var skittrött så jag kände bara att jag ville hem och lägga mig, mysa, kolla film, vad som helst. Sen är jag typ världens oroligaste människa så jag börjar oroa mig för allt och alla, typiskt Susanna-syndrom. 
 
Så direkt när jag säger hejdå till mina kompisar på långholmen var jag tvungen att ringa Alex, för det gick inte att hålla tillbaka tårarna. Haha värsta tönten... Aja allt är bra nu sitter och äter en macka ska träffa älskling om jag hinner sen ska jag dra till Alex i Åkersberga. puss & kram.